Workshops-2020

Hou jij ook van ontspanning, creatief bezig zijn, mediteren, persoonlijke ontwikkeling of tijd voor jezelf, dan is mandala tekenen misschien iets voor jou!

Atelier-Desiree biedt de volgende workshops mandala tekenen:

Mandala tekenen voor beginners

ontspannen, spelen met vorm en kleur

Mandala tekenen is een manier om rust te vinden, therapeutisch kan het een helende werking hebben, het is een vorm van creatieve ontwikkeling voor jezelf en vooral leuk om te doen.

Wat je motivatie ook is, tot rust komen of heerlijk creatief bezig zijn, kom het eens proberen tijdens mijn workshop mandala tekenen voor beginners. Tijdens de workshop krijg je uitleg over het mandala tekenen, verschillende types mandala’s komen aan bod en we staan kort stil bij kleurgebruik.

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!

Locatie
Atelier-Desiree, Kapitalendam 9b, Biervliet

DataGeometrie_oneindigheid_janosh-1
Donderdagavond, aanvang 19:00u
2020: najaar nog in te plannen

Duur 2,5 uur, per avond in te schrijven.

Investering
Investering per avond: 20 euro.
Dit is inclusief materiaal en koffie/thee. Het materiaal bestaat uit tekenpapier passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper. Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.
Inschrijving is definitief na inschrijving per e-mail en betaling. Op de inschrijving zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Inschrijven
Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen voor beginners’ aan en ik neem contact met je op.

Gezien

Gezien

Regenboogmandala

Regenboogmandala

Orchidee

Orchidee

Vlinders

Vlinders