Maak je eigen geboortemandala

Numerologie en mandala tekenen 

Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met geometrische figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. In deze middag gaan we aan de slag met een heel persoonlijke mandala, de geboortemandala, op basis van numerologie. Voor jezelf of om bijvoorbeeld cadeau te doen voor iemand anders. Voor jong en oud, leuk om bijvoorbeeld samen te doen met je zoon of dochter (kinderen welkom vanaf 8 jaar).

De getallen van je geboortedatum en naam, kun je vertalen in vorm/symbool en kleur. Hierdoor ontstaan er bijzondere numerologische mandala’s. De verhalen die ze te vertellen hebben geven je ook vaak inzicht in jezelf of in degene voor wie je de tekening maakt. Om dit soort mandala’s te maken, heb je alleen creativiteit en plezier in tekenen nodig. Maak gebruik van alles wat er aan inspiratie in jezelf zit. Of je voorkeur nu is om intuïtief te werken of meer geometrisch, alles is mogelijk! Heel belangrijk is het om jezelf daarbij geen grenzen of beperkingen op te leggen.

We starten de middag met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten. Met behulp van de numerologie van je naam en geboortedatum, bepalen we samen de voor jou specifieke getallen en bijbehorende vormen en kleuren. Daarna volgt stap voor stap de instructie voor het opzetten van jouw geboortemandala en dan het inkleuren. Maak je de mandala voor iemand anders zorg dan dat je de geboortedatum kent en voor- en achternaam.

Geboortemandala_barbara1Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!

Data

  • Nog geen data ingepland;
  • Op maat workshop ook altijd mogelijk.

Interesse, maar komt de datum niet uit? Neem dan contact op, met voldoende deelname kan er mogelijk nog een ander moment ingepland worden.

Locatie
Atelier-Desiree, Kapitalendam 9b, Biervliet

Kosten
Kosten all-in 35 euro.IMG_3304 Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Informatie/aanmelden
Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘geboortemandala tekenen met de datum’ aan en ik neem contact met je op.

Spelen met vorm en kleur